Merhaba, kızlar. Beni tanıyanlar vardır artık)tanımayanlar icin anlatayım)3 gebeliğimdir,bir kızım ve bir oğlum var.Bu eklenilmeyen 3 gebelik oldu.Baştan erkek diye hiss ediyorum ama ultrasonda 12,17,22 ve 26 haftada kız hem de doktorum %100 kız dedi.Son kez doktorum bayağı bacak arasına baktı ve evde kimin var deye sordu.Ben işte kızım ve oğluma var dedim,bişey soylemedi.Ben de gecen %100 kız dediğine gore sormadım, cunki fark etmez bizim icin gercekten.Kafamı karıştiran uykum, Orkiş biliyor.Rahmetli nenem oğlun olucak, ismini şu koyursun- dedi.Benim de icimde hep kuşku vardır-hem de gercekten hamilelik aynen oğlumdaki gibi geciyor - aynen, aşyermem,zayıf olmam, sivri karnım.Eşimin teyzesi bile - kız olacağına inanamıyorum-soyledi. Soylemek istediğim, doktorum beni ayrıntılı ultrasona gonderdi ve ben usm goremediğim icin eşimden tlfna cekmesini istedim.Eve geldiğimde ise tabi bilgisayara attım ve izledim.Bir şey kafama takıldı da,dedim kızlarla paylaşayım-acaba kordonmu)cunki ben oğlumda hic ultrasonda cinsiyet organını gormedim.Doktor erkek dedi,ben de hani,gosterin - soylemedim)))yorumlarınızı bekleyin...Bir de belki akrabalarınızda anlayan olur,gosterirsinşz bu videoyu-ben rahatlayayım,doktoruma inanayım artık((onceden kocaman teşekkurler ve opucukler!