Hamileyim ve şu erkek bebek ruyalarım son bulsun artık.....:(
Doğuma Hazırlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Doğuma Hazırlık
- Hamileyim ve şu erkek bebek ruyalarım son bulsun artık.....:(
-
16-09-2022, 05:38:58Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim Allahın izniyle ilk bebeğim olacak o yuzden kız erkek farketmez yeterki sağlıklı olsun... Ama hamileliğimi yeni oğrendiğimde cinsiyetle ilgili surekli bir merakım vardı erkek ya da kız olması icin değil illa şu olsun diye bi isteğim de yok sadece aceba ne olacak merakı... cin takvimi rus takvimi bioritm.. yok gogus ucum mu karardı basenden mi kilo alıyorum bu gibi.. ilk zamanlar duşun duşun cok bunaldım ve annemle konuşmam bana yetti ve cok şukur şu an ikisi icin de kendimi hazır hissediyorum.. fakat ilk sıralar cok meraklandığım icin mi bilincaltına attım bilmiyorum bu kez de ruyalarımda bir gun mavi puset goruyorum birgun mavi terlik birgun dr ultrasonda bakıyor ve erkek diyor ama bu tur ruyalardan coook sıkıldım ki illa erkek olsun demiyorum. ruyalarımdan etkilenip beklentiye gireceğim diye tedirginim..ultrasonda belli olacağı gune kadar hic duşunmek istemiyorum.... bu ruyalardan kurtulmak ve şooyle guzel bi uyku cekmek istiyorumm((((