kızlar belki cok basit bir soru olacak ama sizlerden fikir almak istedim..
Allah nasip ederse bir kızım olacak.. bayram sonu alışverişe cıkacağım.. beşiği hazır onun dışında bişey yapmadım almadım henuz..
iş arkadaşlarımdan birkacı ana kucağını biz almak istiyoruz diye ısrar ettiler birkac model gosterdiler beğendim. onlar ana kucağını alacaklar sağolsunlar..
ayrıca bu oto koltuğu denilen pusetlerden almam gerekir mi?
arabamız yok ama ilk bir yıl dışarı cıkarken lazım olur mu bilemiyorum.. internetten fiyatlarına baktım acıkcası pahalı geldi.. butcem kısıtlı malesef herşeyin en iyisini marka olanını alacak durumum yok.. kullananlardan yada bilenlerden fikir istiyorum..

4-5 ay kullanacağım bişeyse cok para vermek istemiyorum.. teyzemin kızı kendininkini verebileceğini soyledi cok az kullanmış ama oda oğlu olduğu icin rengi siyah mavi lacivert.. ilk bebeğim bende hevesleniyorum herşeyi pembiş pembiş olsun diye hep acık renkleri tercih ediyorum.. acaba nankorluk mu yapıyorum..
hazır yardımcı olmak isteyen biri var ve ben beğenmiyormuşum gibi hissediyorum.. annem diyor rengi ne fark eder hazır varken bi daha paranı harcama onun yerine başka bişey alırsın bebeğine diyor.. bebek icin neler alacağımı bile tam bilmiyorum.. forumdan okuduklarım kadarıyla bir liste cıkardım.. daha bebek arabası yastık yorgan battaniyesi, kıyafetleri alınacak..
almasam sonra pişman olur muyum? sizler ne onerirsiniz? bebişleriniz icin kullandınız mı? ne kadar sure kullandınız almamı tavsiye eder misiniz? şimdiden herkese teşekkurler