hamişler lutfen yardımcı olun. doğuma bir ay kaldı. aylardır anakucağı arıyorum. ama bebeği uzun sure yatırmak icin değil.yatak odasında park yatağımız, kendi odasında da buyuyen mobilya beşiğimiz var. ben sadece gun icinde bebişim uyanıkken yanımda duracağı bir anakucağı arıyorum. hani koltukta yada yerde yatmasın belli bi yeri olsun diye. uzun sure fisher pricein anakucağı ve sallanan sandalyesini araştırdım (Safari Anakucağı ve Sallanan Sandalye) . ilk etapta anakucağı daha sonra sallanan sandalye olabiliyo. yani uzun sure kullanılan bişi gibi geldi. ama nerde sorsam kapalı kutusu var acmıyolar. gormeden de alamıyorum. acaba anakucağı bebeğimi doğar doğmaz yatırabileceğim şekilde mi? kullanan oldu mu?

tiny love de baktım ama en fazla 6-7 ay kullanılabiliyo gibi geldi bana. almışken de uzun soluklu olsun istedim. o yuzden onu eledim.
kraft dondi de guzel anakucağı olarak ama bizim mama sandalyemizde kuzenimizden var. o yuzden o da bana uzun soluklu olmucak

şoyle uzun zaman verim alabileceğim bi anakucağı oneriniz var mı. yada fisher price kullanıp memnun kalan???