Turkce rap'te son zamanlarda yaşanan en buyuk olay dun gece yaşandı. Eğer Sagopa Kajmer cevap verirse heyecanlanmaya devam ediceğimiz kesin. İşte Fuchs'un Facebook adresi http://www.facebook.com/DrFuchsTurkishrap
ve paylaştığı bağlantı ile altına yazdığı yorumlar.
"zaman acımasız ama dostlarına olan uzaklıgının acısı zamanın acısını his dahi etirmezken eyyy yetenklı kardesım nezamanı beklersın olum cok uzak değil kimsenin kalbini kıracak bile vaktimiz yokken sen neden ktuplar kadar soguksun yaklaş zamanı geldı ınadı bırak hepımız ıcın zamanı geldı artık tarıhı yaraları sarmak bızım bu ıse verdıgımız emegın ve boynumuzun borcudur ta bu tarıhı bırlıkte dogru olması gereken cızgısıne tasıyacagız yada bu sekılde pes etmıs gıbı bırbırımızden uzak kısıtlı veya sınırlı orumuzde herseyı oylesıne uzaktan ızleyecegız ... artık bır ses ver sesiz komsum bekliyorum
dr.fuchs"
"zamanı geldıde gecıyor hic kusmedimki sagoya sadece konuşmadık ama gereksiz bir sesizlik bu ve cağrımı yapıyorum hadı artık .eğer sago kardeşimde istiyorsa hemen barışalım cok vaktimiz kalmadı .. birşeyleri yoluna koymadan veya istediğimz yerlere yukseltmeden gocup gitmek herşeyi anlamsız kılacak benim icin . bizim sago ile olan her parcamızı cok sevdiğinizi biliyorum ve yenilerini dinlemek hakkınız veya yenilerini yapmak hakkımız ve sizlere borcumuz biz daha olemedik zamanımız ve bu şansımız var .. umarım bu cağrımı duyacaktır yada birleri kendisine ulaştıracaktır ."
"istanbul attack olabilir ama asli olarak grubum değil icindeki bir kiş yuzunden olabilitesi yuksek diye duşunuyorum .nedense denen parcanın albumunde yer almamıs olması belki diyer bir etken ben eski defterleri kurcalamak istemiyorum sadece adam gibi allaha inana biri olarak ki kendisi şu an icin belkide hepimizden daha fazla gorevlerii yerine getiriyor olabilir bunu allah bilir burasını kimse bilemez . benim istediğim cok acık ben bir cağrı yapıyorum ve cevabını beklıyorum vermesede kendı paşa gonlu bilir gene darılmam kızmam ama demek istediğimi bir duşunsun cok zaman yok .biz sadece birer kulluz ve kibir gibi şeytanı temsil eden duygulardan arınmış olmak bızım icin onemli ve benim hep inandıgım bir şey olan bu yeteneğin kesinlikle boş yere bizlere verildiğine inanmıyorum ve bunu gormememk yada goremek istememmek yanlış olur .."
"arkadaşlar gerceği isterseniz hi bir fıkrım yok sadece ben sago ile yeni parcalar yapmamızı cok istediğinizi biliyorum artı bende keyıf alıyorum sago ile yaptığım parcalrı dinlerken
ben yenilerini yapmamızın zamanı geldı gecıyor cok gerkız ara verdık dıyıyorum umarım en kotu istemiyorum yada birşey soyler bizde biliriz herkes bilir nedenini benim anlık ak sagonu ak demek istmiyorum yanlış anlamayın sakın. sadece soylemek istediğim ne soyleyecekse bana nedenınıde soylesın ve herkes bilsin ben bu kadar acığım"
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- DrFuchs'tan Sagopa Kajmer'e barış cağrısı!