Gunaydın canlar. 34+6 gunluk hamileyim. Bu hafta ara ara kasılmalarım ve adet sancısına benzer sancılarım oluyordu ama dun akşam cok şiddetli bel-karın ağrısı ve kasılmam oldu. Karnımda sertleşti. Birkac dakika surdu, evde yalnızdım cok korktum ama sonra ağrı hafifledi. Gerci ağrı başladığında herzamanki ağrılar diye duşunup minoset icmiştim ama ilk defa bu kadar cok ağrı cekiyorum. Ayaklarım cok kotu şişmiş. Şuan işyerindeyim, malesef beyannamelerim olduğu icin cumartesşye kadar calışmak zorundayım ama cumartesiden sonra calışmayacağım. Masa başında calışıyorum. Canım cok sıkkın. İlk hamileliğim olduğu icin tecrubesizim. Bebeğimin gelişimi 37 haftalık bebek gibiymiş; maşallah gecen haftaki kilosu 2,800 idi. Yalnız bebeğin eşi biraz aşağıda olduğu icin doktor bey boyle devam ederse sezeryan doğum olur demişti. Cuma gunu randevum var. Merak ettiğim, yalancı doğum sancısı cekip, ne kadar sure sonra doğum yapmak mumkun? Acaba bir hafta falan mı? Yani ne zaman gercek sancım tutar? İnşallah doğumun başladığını anlayıp hastaneye gec kalmam.