Bebeğimi bugun gittiğim doktor dahil toplam 6. doktor goruyor. İlk muayene de doktor kıza benziyor dedi, daha sonra bir cıkıntı gibi bişey var dedi ama suan 2,5 aylık olduğu icin kesin bişey soylenemez cok kucuk demişti.. Bebeğim 3,5 aylıkken diğer gittiğim bir dr bana kızım olavagını soyledi ama bacagını kapatıyor dedi yanılma payı olduğunu soyledi.. 4 aylık olduğumuzda %90 kız dedi biz de herkese ilan ettik bir prensesimiz olacak diye, sonraki muayene de de aynı şekilde kız denildi..
Sağolsunlar, bebeğimize hediyeler geldi şeker mi şeker elbiseler etekler.. Meleğimi severken hep "kızım, prensesim" diye seviyordum tekmeler savuruyordu, hoşuma gidiyordu.. Meğersem yavrum aksini izah etmeye calısyormus..
24. haftada oğlum olacağını oğrendim. 4D de muayene olduk bugun ve DR %100 dedi.. Artık değişeceğini sanmıyorum )))) Bugun boyle bir saskınlık yaşadığımmız icin sizinle paylaşmak istedim..

Kendimizi kıza alıştırmış ve hazırlıklarımızı ona gore yapmmıstık ama ALLAHIMA sukurler olsun doktorumuz meleğimin, oğlumun sağlıklı olduğunu oğrendim, binlerce kez şukurler olsun.. En buyuk sevincim o oldu, tek fark prensesim değil ama prensim olacakkk...