Başlık yazamayacak kadarmış sıkıntım onu fark ettim. Canlar gecen yıl 2 aylık bebeğimi kaybettim ve zorunlu kurtaj oldum zor zamanlar gecirdim. Neyse ki ustesinden geldik sanırım Temmuz ayında gebe olduğumu oğrendim. Hep kız hissettim onceki gebeliğimde erkek diyordum ama bunda hep kız cocuklar goruyordum ruyamda. Eşimse hep erkek cocuk istedi şimdi Allah var. Onların tarafında kız cocuk cok cunku. Neyse Oğlumuz olacak Allah'ın izniyle. Gelelim isim konusuna. Eşimin annesinin dedesinin ismini duşunuyoruz. İsim guzel anlamı guzel cok şukur bir sıkıntı yok o konuda ama nedense hic icimden gelmiyor. Birşeyler sıkıyor beni isim duşununce sanki oğlumu alacaklar sanki oğlum daha mı bağlı olacak onlara ne bileyim oyle kotu hissediyorum ki. Yani sonucta benim oğlum olacak ama boyle bir farklı korku var icimde. Eşimle bunu konuşamam. sadece isim benim icin cok kıymetli ve ağır bu yuzden ben cocuğuma nasıl kızacağım nasıl bağıracağım vs annenlerin yanında ozellikle nasıl yapacağım gibi boyle sacma sapan korkularımı anlattım. O da bizim oğlumuzun olacağını bunları dert etmemem gerektiğini fln soyledi ama ya ne bileyim.birde eşimin herşeyi cok abartan bir ailesi var. zaten anne annane yaşıyor ikisinin de eşi yok. En ufak bişeyde abartılar millete anlatmalar vs. kotu niyet yada art niyet değil de inanın yoruluyorum. bırakın da ben yaşayım mutluluğumu dimi ama. bu yuzden isim de boyle olunca artık anlatmayacakları kimse olmaz yani nazar nazar ustune artık!! iki isim aslında cok tasvip etmiyorum ama duşunuyorum da eşim de iki isimli ben de cocğumuz da oyle olsun istiyorum. Onu da nasıl kabul ettireyim kocama ay bir akıl verin nolur ya??