Merhaba arkadaşlar 32+0 da bugun kontrole gittim. 3. Doğumun olacak inşallah ve sezeryan olacağım. Sezeryan 38 ı doldurduktan sonra yapılıyor. Benim 38 +0 olduğum gun arefe gunu oluyor. Normalde 39+0 da ameliyat istiyorum. Ama korkum şu ki ya bayramda sancı tutarsa devlete falan gitmek zorunda kalırsam. Kendi doktorumdan cok memnunum ama bugun 35 olunca tekrar gel olmazsa 37 den sorasına gun verelim dedi. Yani tam bayram ustu. Hem ailemden uzaktayim bayram ustu diye kimse gelemez hem de erkenden ameliyat olmak istemiyorum. Doğum stresi korkusuda var. Beni rahatlatacak yorumlara ihtiyacım var. Sonucta Rabbim nasıl dilemişse oyle olacak biliyorum ama yine de kendime mani olamıyorum. Bu arada doktoruma sordum bayramda planınız var mı diye yok kurban kesicez dedi ama sonra bayram oncesi gun konuşalım falan diyince aradan cıkarmak istedi sanki. Yine de kesin konusmadik gibi 3 hafta sonra belli olacak ama ben cok stres yaptım uyuyamıyorum duşunmekten. Diğer iki doğumda cok rahattım ama bunda bi haller oldu bana.
Aslında sorumu sormamisim sizce doktor hangi tarih derse kabul edeyim mi yoksa 39 bitsin diye direteyim mi? Lutfen fikirlerinize ihtiyacım var