Rap’e Veda Zamanı...

Selamlar dostlar;
Uzun suredir yazmıyorum. Artık yazayım dedim.
Bu sıralar okul hayatımla boğuşuyorum, dersler oldukca yoğun. Bu da bi nebze sosyal hayatımı etkiliyor. ama bunlardan ziyada bahsetmek istediğim konu muzik.2001 yılında başladığım rap muzik seruveninde bir cok dost edindim. Benim uzerimde emeği gecen herkese cok teşekkur ediyorum. Yazının Sonunda da herkesi yazacağım brilikte calıştığım vs. Belli bi noktaya geldiğiniz zaman akvaryumun icindeyken dışarıyı farkedebiliyorsunuz. Bir secim yapmanız gerekiyor. Okul mu Muzik mi? 21 yaşıma 10-15 gun sonra gireceğim. Bu sure icinde cok fazla tecrube edindim. Benden yaşca cok buyuk bir cok tanıdığımın neler yaptığını gordum. Dolayısıyla muzik yapacaksanız yukarıdaki soruya kendiniz cevap vermeniz gerekiyor. ben tercihimi yaptım. muzik ile hayatımı kazanamayacağımı anladım. Bir hobi olarak yaptığımda da uc beş nankorun tepkisindense; hic yapmamanın daha iyi olduğunu duşundum. Zamanında undergroundda hic bir isim yokken şimdi bir cok isim var, bu isimler benimle aynı zamanda başladılar hemen hemen yada daha once. piyasanın zenginleşmesi mc'ler arasında rekabetin artmasına sebep oldu. bu rekabet sonucunda cok hak yendi. Kimsenin hakkını yememek ve kimsenin, ozellikle sevdiklerimin, kul hakkı yememesini sağlamak icin boyle bir karar aldım. Umarım benim bu kulture bir cok katkım olmuştur.Umarım Elimden geldiğince insanların dinlemesi icin arşiv olarak saklayabileceği şarkılar yapmışımdır. Albumlerimin hala dinlendiğini gorduğumde gercekten mutlu oluyorum.
Allah hepinizden razı olsun.
Yarılanmış bir albumum var, Kerim[Mic Rap] ile ortak albumumuz. İnşallah o album bittiğinde bende bir daha album yapmayacağım. Belki yılda bir iki feat yaparım ama daha fazlasını yapmayacağım. Muziğimi sadece beat bazında yapacağım.Beni dinleyen bir kişi bile kalsa yapacağım bu muziği demiştim ama hayatımda soylediğim sanırım tek yalan bu oldu. Ozur dilerim.
Herkese hayatlarında başarılar diliyorum..

Bana bu uzun donemde destek olan ve dostluğunu esirgemeyen, şuan goruştuğum yada goruşmediğim;
Kerim[Mic Rap],Ozgur B., Dj. Murad, Furkhan, Buğra milat, Ertu, Singaf, Frekans, Yunus Emre, Rapozof, Caprice Atack, Sansar Salvo, Civciv, Ako, Kurşun, MT, Nimbus, "K.a'dan Onder abi, selo abi, Emre BAransel, Ayben, hamsta, Despo, Firar, Gencay, Şuphe, Narkoz, Fersah, eSin, Mafsal, U.L.A.Ş",Fieber, Kıyamet,İtiraf, "Sefalet'ten Karacalı, Mic Neşter, Radi, Mirza, İhtilal," Da poet, Raziel, Saian, Patron, Şehinşah, Efsun, Sahtiyan, Soundgang'den İlhan, Murat, Emre, Ve diğer S.g.'den dostlarım", Medusa, KO, "ex-plympos'tan; Pit10 Mikado, Mehmet Kerim aka ex KMK, Pusat, Kılıc," Guney, "Pendik'ten, Anekdot, Rapidworry, Walkshot", "Doğu, Grafikerler'den Exelans, Ecihan, Arda", "Djlerden Dj.Alper Yaşar, Dj.Ergun, Dj. Fucky C, Dj.Crowl, Dj.Bahcelievlerlee", "websitelerinden; Hiphopclips.net, Ankaramusic.net, Hiphoplife.net, Raportaj.com, Hiphopturk.com, Raptetek.com, hiphoportami.com ve adminlere", Arslan, Cashflow, Emir, Serter, Fatih Abi, Haluk Abi, Engin Abi, Understation.net calışanları'na teşekkur ediyorum.

Unuttuklarımdan ozur diliyorum!

Kendinize İyi bakın.
Akif Emekli

Uzuldum bırakmasına , Melankolic Rap'te 1 Numara bana gore , benim stil de Melankolic olunca en sevdiğim rapperdi .. Umarım bir gun geri doner