yenidogana mama verilmesine karsiyim ancak ne yazikki hastanedeki ebelerle konustugumda yaninizda mutlaka biberon olsun hemen hemen butun bebeklere mama vermek zorunda kaliyoruz dedi. Hatta bu ihtimali dusunerek anne sutune en yakin bebek mamasini aldim ben, hastanedeki sekerli mamalar kullanilmasin gerekirse diye...
Sorum su: elimde 3 tane biberon var, ve ben hastaneye hangisini almaliyim konusunda cok tereddutluyum.
Madela calma:
anne gogusune en yakin tasarlanmis biberon, ancak bazi sitelerde aciklama kisminda mama ile kullanilmamalidir yaziyor. Ustelik kullanimi her bebekte degisik oldugu icin beceremezse cekmeyi diye tedirginim. Ote yandan digerlerini kullanirsak emmeyi birakir mi diye korkuyorum
Dr browns:
mama verilebildigi icin madela alternatifi aslinda. Ancak 240 ml yenidogan icin fazla geliyor gozume
Avent:
İlk etapta hastsnede zorlanir ve icemezse diye yanimda bulundursam mi diye dusunup bunu alirsa sonra beni emmek istemez diye korktugum biberon.
Lutfen her biri hakkinda ciddi deneyimi ya da fikri olan arkadaslar bilgi versin
Hastane cantasi icin biberon secimi
Doğuma Hazırlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Doğuma Hazırlık
- Hastane cantasi icin biberon secimi