Merhabalar 17 haftalık hamileyim cok şukur. Kızımız olacakmış isim arıyoruz ama son zamanlarda ki modern isimleri sevmiyorum. Kulağa hoş gelsin naif olsun istiyorum anlamıda guzel olsun en azından anlamsız sacma anlamlar olmasın. Mesela Bilge Amine İpek hoşuma gidiyor.. Fikirler verebilir misiniz
Edit:
Yazan herkese teşekkur ederim ben isim ararken şoyle bir durum gelişti .
Eşimde bende memuruz o Ankaralı ben Konyalıyım eşim universiteyi Konyada okumuş . Tayini konyaya istedik ve cıktı kendide konyayı zaten seviyordu istiyordu ama sonucta benim ailemin yanına gidiyoruz ben cok mutluyum duyan herkes şaşırıyor eşin nasıl kabul etti diye. O sanki benim icin fedakarlık yapmış hissine kapıldım kızımızın ismini istersen annenin ismi (Meryem) koyalım dedim ama istemez diye duşunuyordum o gunden beri surekli Meryem diyor bende aslında istemiyorum. Kaynanamı seviyorum onunla ilgili bi sıkıntım yok ama Meryem ismini koymak istemiyorum . Sonucta 9ay biz karnımızda taşıyoruz ne zorluklarla doğuracağız isim konusu annenin, eşimde benim kahrımı cektiği icin anne ve babanın ortak kararı olması gerektiğini duşunuyorum ama şimdi benim istemediğim bir isim koyulacaksa bostan korkuluğu gibi hissedicem ne yapacağımı bilmiyorum aklım cok karışık eşimi de uzmek istemiyorum. Meryem koymazsak onun ailesi taraf eşime hem karının memlektine gittin isimde Meryem koymadın diye ustune gidip alay ederlerse diye duşunuyorum. Sİzce ne yapmalıyım ?
Meryem koyarsakta Allah nasip eder ikinci cocuğumuz olursa onun ismini ben tek başıma koyacağımı soyleyim diyorum
Kızımıza Değişik Modern Değil Klasik Bir İsim Arıyorum Yardım Lutfen
Doğuma Hazırlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Doğuma Hazırlık
- Kızımıza Değişik Modern Değil Klasik Bir İsim Arıyorum Yardım Lutfen