Herkese merhaba benim durumum da olan arkadaşların beni anlayacağını duşunerek biraz icimi ferahlatmak icin boyle bir konu acmak istedim. Ilk hahamileliğimde kizim olmasını cok istemiştim. Şimdi dunyalara değişmeyeceğim bir oğlum var Allah esirgesin ama hala icimdeki kiz cocuğu hasreti sonmedigi icin oğlum bir yaşındayken tekrar hamile kaldım. 11+5 haftalik ken dr. Gittim cok şukur sağlığı yerinde cinsiyetini sordum hemen yarim saat aralıklarla 3 kez ultrasona girdim cunku dr. Goremedi pozisyon uygun değildi. Bir sure inceledikten sonra % 70 kiz dedi inanılmaz mutlu oldum. Sonra 14 yada 15 haftalıkken başka bir dr a gitti testleri yaptıktan ona da sordum cinsiyetini şuan cok erken olduğunu 20. Haftada soyleyeceğini ama şuan erkek gormediği emin olmak icin 20. Haftayı beklememi soyledi. Başka sebeplerle yine gittim aynı doktora biraz inceledikten sonra erkek dedi. Inanmadim kiz bebek istediğimden değil hic oyle erkek gibi gelmedi bana cunku bana ultrason videosuna baktım 15 haftalıkken bacak arası net bir şekilde gorunuyo ve bomboş eşimin aileside acayip kiz cocuk duşkunu buyuk eltimin bir oğlu bir kizi vardı bir kizi daha olacak ve bu durumu kendisinde bir ustunluk bizde bir eksiklik olarak gorup bitmek bilmeyen imalar aptal aptal laf sıkmalar kaynanamın kalcam buyumedi diye bakta gor senin oğlun olacak diye durmadan ignelemesi bir insan sırf bu konu yuzunden canından bıkar mi biktim. Ilkokul mezunu hayatta cocuk doğurmak yemek yapmak koca parası yemek dışında hic-bir tecrubesi olmayan insanların bana laf sokmaları kendilerince beni ezmeleri ve hatta aglatmalari cok zoruma gidiyor. Beş vakit namazında bir insan olarak cok dua ettim bir kizim olsun da şunların cenesi kapansın diye kac gundur bu psikolojiyle ağlamaktan ne uyuyabiliyorum nede başka birşey eşimde uzuluyor takma diyor ama demekle olmuyo hala umudum var doktor yanılmıştır Allah dualarımı kabul etmiştir diyorum Allah sabır varsın.