Merhaba hanımlar,
Bilenler bilir bu hafta itibari ile 5 aylık gebeyim. Nasip olursa bir oğlumuz olacak. Şimdiden gece gunduz isim arar olduk cunku neden bilmiyorum eşim de bende hep kız cocuğa odaklanmış kız cocuğu isimleri duşunmuştuk. Aklımızda net bir isim vardı ama anlamlı birşey değil eşim ve benim adımın birleşiminden oluşuyor kız cocuğu icin duşunmuştuk. ''Tual'' yanına anlamı guzel bir isim koyarız diye duşunmuştuk. Şimdi erkek olunca eşim ona da bu ismi koymak istiyor acıkcası ben pek istemiyorum. Ben daha modern anlamı guzel ve pek duyulmamış bir isim istiyorum. Enerjisi yuksek spiritual olarak etkin bir isim. Aklımda şuan bir isim yok. Yanına da klasik bir isim olsun ki ileride gonlu hangisini isterse onu kullansın diye duşundum. Ama eşim klasik isim yerine bu ismi koyalım diyor. Acıkcası kararsız ve seceneksizim.
Sizin onerileriniz nelerdir? Yani ismimizin birleşimi+ pek duyulmayan bir isim mi? Yoksa klasik+ pek duyulmamış isim mi? Kombinasyon oneriniz varsa değerlendiririm. Onemli olan ismin guclu ve yuksek enerjili anlam taşıması turkce olabilir farklı diller olabilir. Ne olur bir akıl verin.
Doğmamış oğlumun isim sorunsalı
Doğuma Hazırlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Doğuma Hazırlık
- Doğmamış oğlumun isim sorunsalı