Bildiğiniz uzere Mistrack yayınlandı.Ozelliklede yapılan yorumlarda Grogi'nin ne işi var Grogi kim ki gibi sacma sapan yorumlar yapıldı.Bunun uzerinede Hayki'nin yapmış olduğu acıklama:
Millet yine g.tlerinizden b.k yerine laf akıyor. Joker de Allame de birlikte iş yaptığım diğer arkadaşlar da bu işi hakkıyla yapan, gozlerinde bir ışık barındıran ve bu muziğe zarar veren yuzlercesi arasından sıyrılabilecek, bir takım birikimlere sahip insanlardır. Ben yureğimde boluculuk değil birlik ruhu taşıyorum. Parmaklarınızı klavyeden cekip, b.k yerine laf akıttığınız g.tlerinize tıkın! Allame, Joker, Grogi, Red, Ais, Anıl Piyancı, Kamufle ve daha nice kardeşlerim ile birlikte pek cok iş yapacağım. Once bir fikre sahip olun, sonra hep birlikte arkasında durun ki başarıya ulaşabilelim. Eleştirmeyi, yorum yapmayı oğrenin. Bu gune dek kimse bizim yanımızda durmadı! Bizler de kimseye sırtımızı dayamadık. Muzik işi gonul işidir, gonulsuz kimsenin kaldırabileceği bir yuk değildir. Emin olun ki ismini saydığım arkadaşlarım da bu işi gonluyle yapan kimselerdir. İnsanların kalbini kırmayın, birin de bir yanlış goruyorsanız eğer, bunu duzeltmesi icin ona fikir verebilirsiniz. Bir fikriniz yoksa fikir edinin, soz hakkı alabilmeniz icin once bir fikre sahip olmanız gerekiyor. Ben kimsenin yolu ya da cukuru değilim! Ne tarafım, ne ayrımcı. Yorumlarınız artık ( Parayla iş yapıyorlar vs. gibi ) iftiraya donuştu! Akıldan uzak insanlara soz hakkı veren platformların da, bu muziğe zarar veren insanların da, ilhamım, gucum ve nefesim yettiğince karşısında duracağım. Bu topraklarda yaşayan milyonlarca insan akla gelebilecek her konuda bolunmuşken, sadece tek bir işi birlikte becerelim bari. Aksi halde her biriniz birer kultur katili olarak oleceksiniz! Sevgiler ve Saygılar "Hayki"
- ReadBull.net
- Müzik Forumları
- Müzik
- Hayki'den acıklama