Kızlar herkese hayirli sağlıklı sihhatli bebisler ve dogumlar oncelikle..
Biliyorsunuz bebişlerden once eve yatakları , arabaları eşyaları geliyor. Ben ve benim gibi ilk doğum anneleri coğumuz boyleyiz şuan.
Neden diyecek olursanız.
Hangi beşiği alacağız hangi arabayı hepsi universite sınavindan zor tercihler gibi.
Ben park beşik duşunuyorum aslinda hem tahta kisimlara agzini vurmasın bebeğim hem biraz buyuyunce acarım ayak ucunu biner iner diyorum ama modeller şu suslu bebek odasi hayalini tamamlamiyor. Onu toplayip kaldiririm ihtiyacım olursa cikaririm diyorum bir yandan. Kullanip atmak bana musrif geliyor cunku kucuk boyutta olabilen bir seyi saklayabilirim sadece fazla yerim yok. Hem yatak odama koymak icin 70×120 ise o kadar misal daha rahat sigar ama buyuyen sallanir besik besik + sifonyer ile daha buyuyor odama sigmaz.
Park besiklerin duruşu kotu ama olsun diyorum ben daha cok fiyat performansciyim. Birde dolap kesin gerekiyor tabi park besik alınca digerinde cekmeceleri kullanirsiniz diyorlar. Bakıyorum park besiklerin fiyatlari daha pahali buyuyen besillerden hatta bircok buyuyende uyku seti ve korumalik hediye park besiklerde o da yok. Donence olsun istiyorum bebekler cok seviyor bence.
Kısaca hangi beşik sizce kafam gorulduğu uzere corba ??
Bebek arabasina gelelim. Merdiven cıkmak gerek ve kendim de bebegimi kolayca cikarmam lazim disari cok agir olmamalı baston mu travel sistem mi , baska mı ? Artıları eksileri?
Tasıma icin kanguru ve slingleri nasil buluyorsunuz ? Bende asansor yok baya bir kat cıkmak zorundayım bebekle. Slinglere hic girmeden bebek arabasi yeter mi?
Ana kucagi almaya gerek var mi?
Hangi bez guzel yeni dogana kac paket bez alinir ortalama sonra kilo oluyor bebis olmuyor. Bugun 500 taneli yenidogan gordum misal bana aşırı cok geldi ama degil mi yoksa.
Ozet gecsen diyenlere
Kizlar kisaca tecrubeli tecrubesiz anneler konuyla ilgilenenler bana dusuncelerinizi, 1sadekahve bunu almazsan olmaz dediklerinizi, bence bu dediklerinizi, bunu sakın alma dediklerinizi yazın.
Bilgilenelim paylaşalım
Teşekkurler şimdiden
Kazen Bey konumu bildirim atar mısınız rica etsem
2. Edit:
Kizlar yorumlarıniz icin , hayirli dilek ve dualariniz icin cok tesekkur ederim. Aminn
Hepsini tek tek okuyorum ve alım gunu de dahil okuyacağım faydali bilgiler icin tekrar teşekkkurler Tek tek donemediklerime buradan tesekkurlerimi iletmek istedim.
Park beşik mi buyuyen beşik mi? Hangi bebek arabası, hangi bez ?
Doğuma Hazırlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Doğuma Hazırlık
- Park beşik mi buyuyen beşik mi? Hangi bebek arabası, hangi bez ?