Merhabalar kızlar haftaya Sezeryan doğum yapıyorum ilk bebişim olacak inşallah… Konum aslında annemle ilgili…. Annemin ilk torunu hamileliğimin başından beri cok mutlu cok istiyordu hayaller kuruyordu şimdi doğum yapınca bizde kalacak biliyorum ki zaten bende tecrubesizim illa ki yardıma ihtiyac duyacağım… Asıl sorun şu ben aşırı duzenli titiz bir insanım yemek yer yemez bulaşıklar dizilmeli Ocak silinmeli ev hep temiz olmalı şeklinde yaşıyorum boyle huzurlu hissediyorum kendimi ama annem hic benim gibi değil onun icin 2-3 saat gecmiş toplanmış problem olmaz bulaşıkları sabah da makinaya koysa olur pek titiz sayılmaz yani ben bunu duşundukce aşırı strese giriyorum doğurmak uzereyim birkac gun annemin bizde kalması gerekti kahve bardağı ictiği yerde kul tablası dop dolu olduğu yerde koyduğu kahvenin kavanozu tezgahın ustunde kalır ben surekli peşini topluyorum şimdi doğum yaptığımda boyle devam ederse ben ne yapacağım bilmiyorum aynı şehirde aramız 30 dk muhtemelen 15 gun kadar bende kalacak fazlasına dayanamayabilirim zaten birde ben kalabalığı sevmem rahat edemem Eşide bizde kalacak onları cok seviyorum ama benimde kendime ait bir duzenim var bunları duşundukce uykum kacıyor sizce ona nasıl anlatmalıyım derdimi 15 gunden sonra kalmak isterse ne demem gerekli cok zor bir durumdayım yardımcı olun…