Merhabalar . Devlet hastanelerine randevu alamıyorum. Hastaneleri aradığımda sabah cok erken gelip buradan sıra alın deniliyor. benim evim uzak . Gidene kadar sırada gelmiyor .Ozel hastanelerinde bir coğu sadece muayene ucreti 250-300 TL istiyor. Şuan gittiğim ozel hastane uygun . Doktorda iyi ama işleyiş, hastane kalabalğı, hastanenin pek hijyen olmaması durumu beni hastaneden soğuttu . Burada bir ozel hastane doğum paketi yapmış . Paket iceriği şu;
Kadın Hastalıkları ve Doğum Muayenesi (10 Adet) 2 ’li tarama testi 3 ’lu tarama testi 4 ’lu tarama testi Şeker Yukleme Testi Kadın doğum uzmanı tarafından istenilen rutin laboratuvar tetkikleri 20-24. haftalar arasında radyoloji uzmanı tarafından yapılan ayrıntılı USG hizmeti (4 boyutlu USG) Diyetisyen Muayenesi (1 Adet) Kardiyoloji Muayenesi (1 Adet) EKG EKO Emzirme danışmanlığı Doğum (normal ya da sezaryen) Bir (1) gecelik yatış ucreti (refakatci dahil) Bebeğin ilk muayenesi, topuk kanı tetkiki, ilk aşısı, işitme testi Fiyat da 5800 TL ayrıca 3 taksit yapıyorlar . Doktorları buradaki cok iyi ovgu alan doktorlar . Sizce fiyat nasıl ? Bir fikir verin bana. Artık bir karar verip yol izlemem lazım ..
Doğum paketi??
Doğuma Hazırlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Doğuma Hazırlık
- Doğum paketi??