Merhaba ben 35+1 hamileyim ilk hamileligimde ateş ve bir suru hastalık yuzunden erken doğum yapmak durumunda kaldım. 37de dogdu ve ciğer geliştirici flan onceden vurulduğu İCİN sorun yaşamadık kilo dışında oda doğunca toparladı şukur. Sadece anne sutu yeteri kadar alamadı. Bunda ise herşey daha az kotu olarak devam ediyordu. Başta duşuk tehlikesi, atlattık dedik şeker cıktı, son aya yaklaştık tansiyon cıktı. 3 gun oncede tuhaf sancılar başladı hastahaneye gittim yatış verildi. Erken doğum riskinden dolayı. Progestan,celestone,nidicard,xemol,osetron gibi daha sayamıyacagım kadar ilac aldım. Bir kalcamdan 5 diğer kalcadan 5 aynı anda 5kg serum 20 dkda bir 5 tane ilac derken toparlandım iyi hissettim sadece hafif nefes darlığı olmaya başladı. Bişey denilmedi bende taburcu olmak istedim oldum ama olmaz olsaydım.

Uyku uyuyamıyorum nefes darlığı başladı,nefes ciddi derecede alamıyorum. Karnım yumuşamıştı şuan taş kesildi, resmen oturamıyorum yatamıyorum delirmek uzereyim benim gibi boyle sacma şeyler yaşayanlar var mı bilmiyorum sadece konuşacak kimsem yoktu. Ve gercekten cok acı cekiyorum Annelerin hakkı gercekten odenmez bir kez daha anladım. Boyle tecrubeden gecmiş yada sorun yaşamış olanlar var mı aceba