Yardım lutfen erken dogum!!
Doğuma Hazırlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Doğuma Hazırlık
- Yardım lutfen erken dogum!!
-
15-09-2022, 18:31:24Arkadaşlar merhabalar ben 2 haftaya yakındır şiddetli ağrılar cekiyordum kasık bolgemde yalnız doktora her soylediğimde normal diyip geciştirdi 35 haftamda nstye girdim %40i gecmiş durumdaydı sancılarım doktor once acile yonlendirip serum aldırdı sonra tekrar nstye yolladı ama sancılarım hala %40i gosteriyordu acil yatışa aldı 2 tane sabah akşam olmak uzere ciğer geliştirici igne izotek serum ve magnezyum aldım 6 kerede nst'de cekildi en son sancımı duşurdukten sonra taburcu etti ve kesinlikle sadece dinlenmemi yatmamı istedi yurumeyi yasakladı ve nidicard diye bir ilac verdi sabah oğle akşam kullan dedi şimdi bebegim 36 haftalık oldu. Carşamba tekrar kontrolum var ultrasonda acılma yoktu bende ama ben gibi olan var mı en azından 37 haftalık olsun alabiliriz dedi bebegimde zaten donmemiş şuanlık sezeryan dedi bir de nidicard ne zaman yutsam cok fazla acıkıyorum normalde benim yeme saatlerim vardı geceleri yemiyordum bu aralar doymuyorum kendimi de tutamıyorum hastaneden cıktıgımdan beridir durduramıyorum birde gobeğim acaip sertleşti ve kafam cok ağrıyor nidicard kullanıp dogumu nereye kadar ertelediniz acaba yardımcı olur musunuz?