Bugun surpriz bir şekilde hamile olduğumu oğrendim.Cok ağladım hala da ağlıyorum kendime gelemiyorum.6.5 yaşında bir oğlum 2.5 yaşında da bir kızım var.kondimla korunuyorduk zaten ayda ya 2 ya da 3 ilişki oluyordu eşim hep kontrol eder patlak yada yırtık varmı kondomda diye ama hic oyle şupheye duşecek bişey yaşamadık.nasil olduğunu hala cozemedik.esim cok yoğun calışıyor h.ici h.sonu hep calışır.cocuklarima tek başıma bakıyorum 1 saat bile olsa kimseye bırakamıyorum kimse bakmakta gonullu değil.cok zorlandım cocuklarımı buyuturken hala daha oyle zorlanıyorum.oglum 1. Sınıfa baslicak onunla ilgilenmem gerekicek kızım desen yapma etme demekle geciyor eve hapsolduk.Ne yapicagimi ne duşunucegimi bilemiyorum.bir yanım bu kadar korunmaya imkansiz demeye rağmen hamile kaldiysam vardır bunda bir hayır diyorum.Bir yanıma nasıl bakicaksin zaten hayattan soğudum iyice nefes alamıyorum.Nasil yanlışlıkla hamile kalabiliyorlar nasıl oluyor diyordum başıma geldi nasıl olabildi aklım almıyor.Ne doğuma 3.cocuk fikrine alisabiliyorum ne de kurtaja sıcak bakabiliyorum.Allahim bir cıkış yolu goster ufacık da olsa destekcim olan olsa hic duşunmezdim ama cok ağır hasta olduğum zamanlar oldu perişan oldum cocuklarım da oyle.Allahim tekrar eskileri yaşamak istemiyorum tam bitti derken başa sarmak cor korkuyorum.