Merhaba arkadaşlar;
Gectiğimiz nisan ayında yapılması planlanan aşılamam sol tupte oluşan folukuler kistten dolayı malesef kaldı ve adetle atamamıştım. Dr. yumurta geliştirici kullanmamız gerek ve kist varken kullandıramayız dedi.
Mayıs ayında yapıcalacak aşılama bu seferde iptal oldu cunku adetimin ikici gunu bayramın birinci gunune denk geldiği icin Dr. bir daha ki ay dedi. Nasip değilmiş rabbim geciktiriyorsa guzelleştiriyordur diyorum.Nisan ayında gorulen basit kisti sanırım bu sefer atabildim cunku adetim baya pıhtılı geldi.
Bizim aşılama sebebimiz erkek faktorlu olucak.Hız ve morfolojı sorunumuz var.Cok şukur benim Tuplerim acık prolaktin dışında tum değerlerim normal ama prolaktine rağmen hemen hemen her zaman yumurtlamam oluyor istisnalar kaideyi bozmaz diyerekten konuyu toparlayayım.
Haziran ayında aşılama yapıcaklar birlikte durumumuzu takip edelim istedim.
Sizler hangi sebeplerden dolayı aşılamaya karar verdiniz?
Sureciniz devlet hastanesinde mi ozel hastanede mi ?
Tekrar tekrar sorulmuş olsada hangi ilacları kullandınız ? ( Cunku okudum ki klomen ve benzeri ilaclarla yapılan aşılamanın tutma ihtimali iğnede kullanılarak yapılan aşılamadan daha duşuk yni ilacla %8 şansınız varken iğnelerle %15-%20 lere kadar yukseliyormuş.) (Aklıma takılan şu ki bir kere gunde bir tane 5gun boyunca aldığım klomenden 4 adet yumurtam oluşmuştu . İğneye daha cok tepki vermez mi ve 4 yumurta varken aşılama olur mu?