Aşılama Progestan ve sonraki surec icin bilgi!!!!!
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Aşılama Progestan ve sonraki surec icin bilgi!!!!!
-
15-09-2022, 16:34:23Merhaba size bir şey sormak istiyorum. İki yıl once dış gebelik gecirdim ve sol tupumu kaybettim. Normal yolla her ne kadar denesekte hamile kalamadığım icin doktora gittim. Gittigimde adetimin 7. gunuydu. Bu arada ameliyatlardan beri sağlıklı bir regl yaşayamadım cok duzensiz ve genel olarak kanamam gelmeyen donemlerdi. Doktora regl olamadığımı ve artık bebek istediğimizi soylediğimde progestan ve folbiol adında folik asit başlamamı istedi. Progestan icin şu gun ya da bu gun başla demedi sabah akşam 15 gun boyunca kullan adet olunca ikinci gunu gel dedi. Şimdi bilmediğim icin size danışıyorum. İkinci gun gittiğimde ne gibi bir tedavi onerisi olabilir? ya da ne kadar bir surelik tedavi olabilir? Yaşayan arkadaşlar varsa bana biraz bilgi verirler mi acaba? Cunku dış gebelik zamanı ve sonrası cok cok uzun sure hastane ile haşır neşir oldum ve ister istemez biraz tedirginlik yaşıyorum. En azından olacaklar hakkında biraz fikrim olursa daha rahat ederim diye duşunuyorum. Yardımcı olun lutfennnn