Ben beş yıllık evliyim zaten cok erken yaşta evlendim kocam eğlendiğim ilk haftadan beri bana hem piskolojik hem ekonomik hem de fiziksel şiddet uyguluyor ilk başlarda duzelir diyodum hic kimseye soylemiyodum sonra bu askere gitti duzelir dedim olmadı geldi cocuk olunca duzelir dedim cocuğumuz oldu duzelmedi hapse girdi orda aklı başına gelir kıymetimizi anlar dedim olmadi zaten evlendigimden beri onun ailesiyle ic ice yaşıyoruz dişimi kırdı ben hamileyken sonra her sinirlendiğinde bıcağa koşar ve,aevine alost seni oldurmekten korkmuyorum der boğazını sıkarak kanatana kadar bırakmaz artık dayanamıyorum uc kere karakolluk olduk ucundede şikayetini geri cekti baskıyla ama bu sefer yine durmadı sırf ondan izinsiz kola ald diye demedigini bırakmadı beni batircaksin senin yuzunden iflas edecek dedi bıcak cekti vurdu babamı aradım gel kızını gotur dedi babam gelecekti ben bırakmadım cunku kocam ve ailesinde silah var iki sonra barismis gibi yaptım onu işe gonderdim bende cocigumu alıp polise gittik orda şikayetci oldum hastaneye gittim sonra babam aradı kızdı onların oğlunu niye almışsın ara gelip alsınlar cocuğu dedi bende olmaz bırakamam oğlumu dedim babam da ara gelsinler cocuğu alsınlar yoksa kucucuk bebek adam yerine koycaklar annesi cocuğumuzu kacırdı cicekler sen cocuğu onlara ver en fazla 20 gun sonra alırız kardan dedi bende aradım biz cocuk burodayken gelip aldılar oğlumu beni de polis arabasına bindirip siginma evine goturduler oradan bı akrabam beni aldı evine goturdu benim babam ve annem başka sehirdeler cunku şimdi babam yolda buraya gelecek ve cocuğun velayetini onlara verelim diyo millet beş cocuk birakiyo diyo sende bırak hayatını onların cocuğu icin mhvetme diyo şimdi biz cocuğun velayetini alırsak onlar cocuğu gorme bahanesiyle her gun kampımıza dayancsklar bırak ver onlara zaten bakmazlar kopek gibi gelip geri verirler o zaman biraz naz yaparız yalandan sonra cocuğu alır kendi soyadimiza da veririz diyobnde TM dedim ama oğlum daha iki yaşına bile girmedi ne yapacak yardım edin bu arada boşanma davası acicaz