45 Yaşından sonra tup bebek yaptıran varmı lutfen buraya
Tüp Bebek0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- 45 Yaşından sonra tup bebek yaptıran varmı lutfen buraya
-
15-09-2022, 16:14:22Merhaba anne adayları arkadaşlar ben 45 i bitirdim 46 dayım bir bucuk yıllık evliğim doktorlara gore anne olma şansım %1 hatta bazı doktorlara gore hic uğraşma dediler iki aşılama negatif ve yeni acılan tup bebek merkezinde tup bebek deneyelim dedik opuya kadar gidebildik yumoşlar boş cıktı dediler ama tup bebek merkezinin acemiliği her acıdan belliğdi kac yumurta toplandı bile soylemediler bu defa araştırıp iyi bir merkezde yaptırmaya karar verdik binbir zorlukla bulunduğum şehirden istbula gittik ordada şansım %1 ile 5 arasındaydı neyse yinede deneyecez dedik bu sefer 5 yumurta gelişti 3 u toplandı ve 2 tanesi super kalite 1 taneside iyi kalitede 3 adet embriyo oluştu ucunude transfer ettiler cok umutlandık mutlu olduk ama malesef sonuc yine kocaman bir NEGATİF şimdi negatiften sonraki 3 uncu aydayım ve tekrar bir kere daha denemek icin hazırlık icindeğim kısmetse olur olmazsa da can sağlığı diyoruz benim yaşlarda deneyen sonuc alan yada alamayan varmı lutfen paylaşırmısınız allah kimseyi cocuk hasretinde bırakmasın