Cocuk sahibi olma isteğimiz evliliğimizi etkiler hale gelmişti. Denemediğimiz yol kalmadı. Tam care arayışımızın sonuna geldiğimizi duşunurken bir gun internette gordum. Son care olarak denemek istedim. Eşime de anlattım. Umutsuz da olsa kabul etti. Ne kadar da iyi etmişiz! ilk gittiğimizde cok şupheci yaklaşmıştım. Ama bizi karşıladıkları andan itibaren icime guven gelmeye başladı. Yine de her adımda aklımda bir “acaba?” sorusu vardı. İlgililer bize rahat ettirmek icin ellerinden geleni yaptı. Doktorlar hic usanmadan butun sorularımızı yanıtladı. Kaldığımız yer de cok rahattı. Surec başladıktan sonra icime yine bir korku duştu. Ne de olsa yabancı bir ulkedeydik ama bu tedirginliğim ikinci ziyaretimizde yerini guvene bırakmıştı. Bu klinik gercekten cok profesyonelce calışıyor. Ne var ki oğlumuz doğduğunda başka bir korkuya kapıldım. Yasal işlemlerde sorun cıkabileceği duşuncesi icimi bir kurt gibi kemiriyordu ki onu da tereyağından kıl ceker gibi hallettiler ve kucağımda cocuğumla memlekete dondum. Evliliğimiz sayesinde kurtuldu ve daha da onemlisi cocuk hasretimiz sona erdi. Oğlumuz biraz buyuyunce onunla tatile gitme planları yapıyoruz, gonul rahatlığıyla tavsiye ediyorum.