Bu konu; biskuvi arası dondurma yapımı hakkında bilgiler verilmektedir

Pratik hanımların her zaman buzluğunda misafir ağırlayacak bir hazırlıkları bulunur. İşte şimdi o hazırlıklar icinde yerini alabilecek guzel bir tarifi beğeninize sunuyoruz. Yaz aylarının vazgecilmez tadı dondurmayla yapılan bu tarifimizle dolabınızda her zaman hazır ikramlıklarınız olacak

Sade dondurma, istediğiniz potibor biskuvi, muz ve damla cikolata..Siz cikolata kullanmayabilirsiniz ya da muz yerine cilek doğrayabilirsiniz secenekler size kalmış.
Once dondurmanın icine cikolataları koyun ve karıştırın dondurma cok sert olmasın ama cook yumuşakta olmasın muzları dilimleyin ve yine karıştırın ( ben 1 adet muz kullandım, 2 muz hatta karışık meyveler bile kullanılabilir) biskuvilerin rahat sığdığı bir kaba biskuvilerden bir sıra dizin uzerine dondurma karışımını dokup duzeltin ve yine biskuvileri mumkunse alttaki biskuvi sırası ile aynı yonde olacak şekilde yine dizin ve buzluğa koyun donduktan sonra fotoğraftaki gibi biskuvi porsiyonları halinde servis yapın.
Not: Dilimlerin kalınlığını kullandığınız kap belirler, geniş dikdortgen bir kapta daha ince dilimler cıkar, ben orjinal dondurma kabından biraz daha geniş bir saklama kabı kullandım..