Kızlar merhaba..
Cok farklı duygular yaşıyorum. Hicte iyi hissetmiyorum kendimi..
Tedavimden bahsetmek biraz icimi dokmek birazda bilgilendirme yapmak icin bu konuyu actım..
İlk tup bebek tedavimde kısa protokol uygulandı.. 10 yumurta toplandı 9u olgun cıktı 8i dollendi.. 5. Gune gitmeyi beklediler hepsi canlılığını koruyarak gitti fakat ikinci gunden itibaren embriyolarin gelişimi hep yavaştı 6. Gun 5cc duşuk kalite transferim yapıldı sonuc negatif..
İkinci denemem yine aynı merkezde yapıldı. Bu sefer uzun protokol uygulayıp embiriyo icin embroyoskop uygulayıp bir de kalsiyum destekleyici yaptılar embriyoskopa 1000 TL kalsiyum icin de 500 TL aldılar.. Sonuc 11 yumurta toplandı 8i olgun cıktı 5 tanesi dollendi.. Yine 5. Gunu beklediler.. Bize soyledikleri ikinci gunden itibaren embriyolar cok hızlı ilerliyor 5 tanesinden 1 tanesi normal ilerliyor denildi.. 4. Gun aradıklarında 2 tanesi normal gununde gidiyor denildi bugun 5
Gun aradılar embriyolar kotu oldu transfer iptal!
Doktorla goruşmek istiyorum dedim doktor izne cıkmış Perşembe gunu gelecekmiş yahu transferim olsaydı bugun olacaktı doktor nasıl izne cıkıyor goruşmek istiyoruz diyoruz burda değil izinde bu ne bicim yaklaşımdır.. ikinci kez bize olumsuz sonuc cıktı karşımıza transfer iptal Perşembe gunu doktor sizi arayacak bu nedir arkadaş sesim titrediğinden konuşamadım zaten okuldayim derse girmem gerek eşim sizi arayacak bir de onla konusun dedim yine aynı şeyleri soyleyeceğiz ama yine de arasın dediler kapattık. Eşim aradı onada aynı seylero soylemişler.. Bilmiyorum canım cok sıkkın hadi ilk deneme olumsuz olabilir dedim fakat ikinci denemede daha da kotu oldu bir yerlerde sıkıntı var.. Perşembe gunu bir ay once başka doktordan randevu almıştım ikiside aynı gune denk geliyor hem eski hastaneden tum dosyami alacağım bidaha da o hastaneye adımımı atmam.. inanın cok uzgunum.. adana Başkent Hastanesi'nde tedavi gordum labaratuvarinda buyuk sıkıntılar olduğunu duşunuyorum.. Perşembe gunu hem eski doktoruma bunun neden olduginu sorup sebebini oğreneceğim hemde hastane değiştirip diğer sectigim doktora dosyamı gosterip durumu anlatacağım bizim bilmediğimiz anlamadığımız ne olabilir bekleyip goreceğiz eşim cok uzgun benden de uzgun.. pes etmedim ucuncu kez deneyeceğim ama en azından başka bir doktorun daha gormesini yorumlanmasını istiyorum icime sinmeyen şeyler var . 30 bin TL ye yakın paramız gitti zamanımız gitti ve en cok bizi yiprattigi oldu..
2. Tup Bebek Denemem ( İptal oldu)
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- 2. Tup Bebek Denemem ( İptal oldu)