kızlar ben gecen sene ilk tup bebek denememi yaptım...ve tuplerim alınmasına rağmen dış gebelik oldu....dunyada dort kişidi gorunen bir vakada 5. kişiyim.nasıl tupler yokken dış gebelik oldu diyorsunuz değil mi??? oldu....ve rahimle tuplerin kesiştiği yere tutundu ve dış gebelik oldu....doktorum oncelikle ameliyata karşıydı...daha once kistlerden dolayı ve tuplerin alınmasından dolayı 3 ameliyat olmuştum zaten...bir kac ay bekledik ameliyat olmamak icin...beta hcg sıfıra duşene kadar...kasık ağrılarım gecmeyince benide cok rahatsız etmeye başlayınca artık ameliyata karar verdi doktor ve oldum...1 sene olacak nerdeyse ama kasığımdaki ağrı hala gecmedi azladı ama gecmedi...yani amelyat oldum ama keşke olmasaydım dedim...doktoruma guveniyorum...dediğine gore orayı iyice temizlemiş....hic birşey kalmamış...bu ağrının sebebi ise ona gore bu kadar amelyat sonrası rahimde cok fazla yapışıklığın olmasıymış....icini sende gorsen boyle duşunurdun dedi....bilmiyorum kafam cok akrışık akıntılarımda var....
martta tekrar deneyceğim...ve bu ağrının tup bebeği tekrar etkileyeceğindne cok korkuyorum...ya yine tutmazsa....bu psikolojiyle başlamakta doğru değil biliyorum ama kafam cok karışık....bana ne olur yardımcı olun...bir fikir verin yorum yapın....bu durumda olan kimse varmı???? cevrenizde yada bu durumda olan.... şu anda yazacağınız yorumlara olumsuz yada olumlu hic farketmez cok ihtiyacım var buna inanın....
dış gebelik geciren ve ameliyat olan ama kasığında halen ağrısı olan!!!!
Tüp Bebek0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- dış gebelik geciren ve ameliyat olan ama kasığında halen ağrısı olan!!!!