Lucas Torreira: Kasımpaşa macında takım ruhunu sahaya iyi yansıttık. Guzel bir mac cıkardık, taraftarlarımızı mutlu ettik.
Hocanın istediği şeyleri yapmaya başladık. Bizim icin guzel bir sonuc oldu. Konyaspor macını taraftarlarımız desteğiyle kazanacağız. Onlara cok teşekkur ediyorum, onların desteği ile cok daha iyi oynuyoruz.
Bize harika destek oluyorlar. Milli aradan oncesi son mac, kazanırsak liderde olabiliriz. Bu macı kazanmak icin her şeyi yapacağız.
Muslera buraya gelmem de onemli bir parca oldu. Bana cok yardımcı oldu, projeyi burada neler yapmak istiyoruz onu anlattı. Burada buyuk bir proje var. Bu projenin parcası olmak icin buraya geldim.
Erden Bey ve başkan ile konuştuk, herkes bana yardımcı oldu. Buranın harika bir taraftarı var.
Benim icin cok buyuk bir kulup, burada olmaktan dolayı cok mutluyum.
Muslera, cok buyuk gorduğum ve harika bir insan. Muslera ile aynı milli takımda oynamak buyuk bir onurdu benim icin. Sadece Galatasaray taraftarı değil, diğer taraftarlar da saygı duyuyor Muslera'ya.
Harika bir taraftarımız var. Bizi sabah 4'te Dries Mertens ile birlikte karşılayınca bunu fark ettim.
Cok tutkulu, formaya kendini adamış bir taraftarımız var. Bu tutku benim de hissettiğim bir şey. Cok yakın hissediyorum taraftarlarla.
Sezon oncesi donemde cok zamanım olmadı. Ben buraya geldiğimde sezon başlamıştı bile.
Ancak buraya geldiğim zaman kendimi surekli hocamızın isteklerine adadım, neler yapmam gerektiğini iyi anlamaya calıştım. Ben takımı tanıyorum, takım da beni tanıyor.
Mertens ile aynı ucakta geldiğimiz icin birbirimizi tanıma fırsatımız oldu. Onunla iyi anlaşıyoruz.
Sahaya indiğimiz zaman da takım icin ne kadar onemli olduğunu gosterdi. Gecmişinde cok onemli başarıları olan bir oyuncu.
Şimdilik Galatasaray'a odaklanmış durumdayım. Burada 4 yıllık bir kontratım var.
Gelecekte neler olacağını bilemem ancak şu anda tek duşuncem Galatasaray'ın başarısı.
GALATASARAY HABERİ: Lucas Torreira'dan transfer itirafı! "Buraya gelmemde..."
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- GALATASARAY HABERİ: Lucas Torreira'dan transfer itirafı! "Buraya gelmemde..."