Aşılama yapanlar tecrubelerinizi bizimle paylaşır mısınız
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Aşılama yapanlar tecrubelerinizi bizimle paylaşır mısınız
-
15-09-2022, 13:35:29Merhaba arkadaşlar polikistik overliyim 2 yıldır evliyim adam akıllı tedaviye bu yıl başladım tedaviye başlamadan once rahim filmi cekmiştim hafif sağa donuk demişti gebeliğe engel değil demişti doktorum bu şekilde deneyelim bakalım olmazsa duzeltiriz histereskopi ile demişti neyse ilk yumurta takibine başladık Ocak ayında hamile kaldım ama duşuk oldu neyse bi iki ay verdik Nisan ayında tekrar yumurta takibi yaptık yine hamile kaldım oda duştu maalesef iki gebeliğimde de kurtaj olmadım cok şukur kendiliğinden duşuyorlar keseyi goruyoruz bi haftaya kanamam başlıyor ve duşuyor neyse genetik testi yaptık temiz cıktı herşey normal rahimle alakalı sıkıntıyı da duzelttik Haziran ayında histereskopi oldum. Histereskopi den sonra da yumurta takibi yaptık bu sefer olumsuz oldu catlatma iğnesinin 14 gunu adet oldum maalesef bı ay verdik . Bu ay aşılamaya başladık işte gectiğimiz pazartesi gunu başladık 5 gun letrol diye bir hap kullandim aynı zamanda menopur 75 iğne de kullanmaya başladım pazartesi kontrole gideceğim yumurtaliklara bakacak ona gore catlatma iğnesi ve aşılama yapacağız bende heyacanli ve sabırsızlanıyorum ilk defa aşılama yapacağız tecrubeli arkadaşlardan yardım destek tavsiye bekliyoruz o yuzden burdayım inşallah hepimiz icin hayırlısı olsun Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah biraz uzun oldu hikayem kbkmayın lutfen