Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık iki senedir evliyim 29 yaşındayım hic korunmamamıza rağmen maalesef hamile kalamadım..Medicana'da Selman Bey'e gittik eşimle eşimin tahlilleri cok şukur cok iyi cıktı oyle ki eşimde tek taraflı inmemiş testis vardı o gune kadar hic ameliyat olmamış dr a gitmemiş, biz hep korkuyorduk fakat sonucları iyi cıktı..Dr bey benden kan sayımı,tsh,ft4 ve prolaktin testleri istedi başka hicbir test istemedi onlarda iyi cıktı rahim filmi istedi rahim filmimi Fınfıkzadedeki Radyotom da yaptırdım orda teşhis olarak 'uteris unikornus' yani tek boynuzlu rahim - yarım rahim teşhisi kondu tabii sonucumu dr a gosterene kadar cok uzuldum ağladım yıkıldım..sonucumu dr.a gosterdiğimde 'boyle birşey olsaydı benim gormem lazımdı olamaz' dedi beni tekrar ultrasona aldı ve iki tarafta da yumurtalıklarımı tuplerimi gosterdi ve dediki 'rahim filminde sağ taraf cıkmamış cunku ortada 'septum' yani perde var ' dedi ameliyat olman lazım cok basit dedi.. Şimdi bu ameliyatı olan arkadaşlardan ya da benim gibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum neler yaşadınız hemen hamile kalabildiniz mi Selman Lacin cok iyi bir insan ona guveniyorum fakat aynı zamandada korkuyorum ameliyatta bir sorun olabilirmi daha kotu olabilir mi diye bir de boyle olup da hamile kalan ama duşuren cokmuş ama ben hic hamile kalamadım..dr bey ilk ultrasonla baktığında sağda 3-4 adet solda 5-6 adet folikul var dedi sağ taraf sola gore daha az calışıyor dedi..sağ taraf cok az daha kucuk kalmış..
Rahimde Perde Ameliyatı..
Tüp Bebek0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Rahimde Perde Ameliyatı..