En cok bu konu uzerinden yazanları gorup mutlu olmuşumdur ve onların yazılarını okumaktan hep daha cok zevk almışımdır.birgun kendimi de boyle bi yazı icinde bulunacağımı bilemezdim.Bugun hamile olduğumu oğrendim Oncelikle ilk baştan başlamak istiyorum…
İlk aşılamamda sıfır ağrı olmuştu tutmamıştı sonra kist oluşmuş 1 ay bekledik tekrar aşılama denedik ve bugun aşılamanın 13.gunu idrarda silik cizgi cıkınca hemen kan verdim ve pozitif 2.aşılamamı yaptırdığımda inanılmaz kasık ağrılarım oldu 3 gun yataktan kalkamadım resmen ve karnımdada sıkışık gaz şişkinlik vardı sonraki 3 gun bacak ağrısı ve baş ağrısı cektim eklemlerimde ağrı vardı daha sonra ara ara rahminde kasılmalar oluyordu ama rahatsiz etmiyordu bu sırada ne kasık ağrım kaldı nede bacak ağrım aradan 2 gun geccti 4 gun belim ağrıdı biraz bi iş yapsam belime birşeyler batıyordu resmenn uyutmuyordu bel ağrım hala da devam ediyor.Sonra iştahım acıldı goğus uclarıma dokununca acıyordu regıle 2 gun kalanada goğuslerim farkedilir derecede buyudu ve sertleşti zaten bu belirtiyide gorunce hemen idrar testi yaptım ve silik cizgi gordum ama pozitif yani belli hemen gittim kan verdim oda pozitif.Ama hep hissetmiştim bu sefer oldu diye. Ama adeta kanım dondu resmen tepkisiz kaldım şok oldum allahım dileyen herkese yaşatsız bu duyguyu gercekten cok garip bi his.Allah herkesin kucağını cifter cifter evlatlarla doldursun inşallah Bu arada bu surecte gercekten cok araştırıp guzel beslendim yediğim şeyleride sıralıyorum;
-normal havuc ve şalgam havucu
-ananas
-avakado
-ceviz badem
-kuru incir
-Kabak cekirdeği