merhaba kızlar
uzun suredir aslında buranın uyesiyim ama yeni bir şekilde bu yeni ve zor yolculuğuma başka bir kimlikle başlamak istedim.
ben 1,5 yıldır evliyim ...ilk evlediğimizde borcdu şuydu buydu derken bir 5 ay bekledik sonra eşimle artık bebek sahibi olmaya karar verdik...ben hemen doktora gittim tabi cunku planlı ve guzel bir gebelik donemi gecirip sağlıklı bir bebek sahibi olmayı istiyordum...doktor hanım bazı tahliller yaptı usg falan derken gebe kalman icin bir sorun yok gozukuyo birde 1 yıl olmaması cok normal dedi...ve o surec başladı...artık reglimi surekli takip ediyodum...ama hic şaşmıyodu..ole bole derken 1 yıl gecti ama benim ellerim hala boş...bu surede bi suru sıkıntıda yaşadım tabi hep stresten olmuyo dedim...kendimi avuttum.
sonra bu ay 2 hafta kadar gunum gecti umitlendim tabi idrar testi yaptım negatif ama hic umudumu kaybetmedim...blki gec dollenmedir dedim...sonra 2 haftanın sonunda kan testi yaptırdım...be sonuc kocaman bir negatif...ağladım ağladım ve ağladım...benim reglimin bu kadar gecikmesi ustune eşim bir daha doktora git dedi..karı koca gittik doktora...muyene oldum doktor bir suru test istedi ama bu sefer eşimden de sperm analizi aldılar...ve AGLUTİNASYON POZİTİF (+) cıktı...hareketli sperm sayısı az cıktı netten deli gibi araştırıdk ve bunun enfeksiyona bağlı bir yapısal bozukluk olduğunu okuduk...eşimin moralı sıfır tabi...sonra doktoru aradı eşim tekrar gittik...ve eşime urolojide tedavi olası gerektiğini spermlerde kumelenme ve yapısal bozukluk olduğunu bunun tedaviyle duzebileceğini duşunduğunu ama bu konuda bize en iyi bir uroloji uzmanın yardımcı olacbileceğini soledi....
belki gercekten tedavisi olan basit bişey bilmiyorum ama cok uzgunum..sanki herşey bitti gibi hissediyorum sanki hic anne olamayacakmışım gibi geliyo butun inancımı kaybettim kızlar yardım edin bana umut olun..kimseye soleyemedik...annler surekli ariıyo ee doktor ne dedi dio..bizde olur daha erken dedi diyoruz yalan soyluyoruz eşim durumu kabullenemedi hic uyumuyo....ne yapacam bilemedim ben eşim cok sinirli..ne desem bağırıp cğırıyo artık yemek hazır bile diyemeiyorum
Erkek İnfertilitesi benimle aynı kaderi yaşayanlar bana umut olun AGLUTİNASYON POZİTİF (+) cıktı
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi benimle aynı kaderi yaşayanlar bana umut olun AGLUTİNASYON POZİTİF (+) cıktı