Kızlar hepimiz bebek istiyoruz. Bunun icinde doğru yerde doğru doktora tedavi olmak ve tedaviye başlamak cok onemli. Bir bucuk yıldır yemediğim hormon iğneleri kalmadı, aşılama bile oldum. 5 gun once eşime de bakalım diyip urolojiye gonderdiler ve eşimde sperm sorunu tespit edildi tabi varikosel teşhisi konuldu. Bir bucuk yıldır boşuna cabaladım. Ne olursa en başında bu tedavilerde erkeği de urolojiye yonlendirmeleri gerekti. Yani yanlış ve baştan savma tedaviler donuyor. Eşim varikosel ameliyatı olacak ve 6 ay kadar bekleyeceğiz tamamen iyileşmesi icin. Sonrasında yeniden gebelik icin tedavi sureci başlatacağız. Allah rızası İcin işinde iyi olan vicdan ve merhamet sahibi doktor onerilerinizi bekliyorum. Kendim icin değil sadece diğer anne adayları da bu onerilerilnizden yararlansın istiyorum. Benim gibi boşa zaman kaybı yaşayıp butun emekler cop olmasın hem ozele gittik bir ton para doktuk hem devlete gittik kimse de demedi eşinizi urolog gorsun e bizde anlamıyoruz doğal olarak bilemedik. Yine en son devlette bir doktor urolog dedi de bu sorunu keşfettik. Ozel hastanelerin coğu para odaklı. Devlet te cok kalabalık maalesef, cok ilgilenemiyorlar gec ilerliyor. Tedavisinden memnun kaldığınız doktor onerilerinizi bekliyorum