Selamlar herkese.
benim 2 kez opu oldu. İlkinde 8 olgun yumurtanın 7 si dollendi 3 adet blast oluştu. İlki taze diğerleri tek tek donmuş denendi. İlki negatif, ikincisi kimyasal, son denemem ise duşukle sonuclandı.
şimdi tekrar opu oldum ancak 4 dollenmeye rağmen 5. Gune hic embriyo kalmadı ne yazık ki. Yani tedavi iptal.. yaşayanlar da bilir ne kadar acı verici bir durum olduğunu..
merkez ısrarla 5. Gune dek bekletiyor. Gelişimi yavaşsa 6. Gun de bakıp ona gore nihai kararı alıyor. Ancak 3. Gunde iki tanesi iyi durumdaydı gelişimleri guzeldi. Madem 4 tane toplanmış, gorece duşuk bir sayı, nicin 2 adet ucuncu gunluk denenmedi diye duşunuyorum.. siz bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz kızlar? Bir yandan da ilk denemede 3 blast elde edildiği icin Umidi kesmesem mi de diyorum..
şişli memorial ile bir goruşme mi yapsam dedim. Orada da hasta odaklı değil fix uygulamalar varsa bu konuda kişiye gore hareket edebilecek nereyi/kimi onerirsiniz?
şimdiden destek olabileceklere cok teşekkur ediyorum. En hayırlı zamanda daha fazla yorulmadan emeklerimizin karşılığını bulmak umuduyla..
Israrla embriyoları 5. Gune dek bekleten merkez ve tedavinin iptal olması
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Israrla embriyoları 5. Gune dek bekleten merkez ve tedavinin iptal olması