Tup bebek tedavİsİnde eŞlerİn tavri
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup bebek tedavİsİnde eŞlerİn tavri
-
15-09-2022, 13:06:59Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Okuyup gecmeyin lutfen. 4 yıldır evliyim cocuk sahibi olmaya calışıyoruz en sonunda tup bebeğe karar verdik ve başladık tedaviye. Eşim her şeyine tamam dersen cok iyi bir insan hicbir sıkıntı yok. Ama tamam demediğinde duşuncesinin aksini soylediğinde ve direttiğinde senden kotusu yok. Ufacık bir tartışmanin sonunda hakaretler uzerime yurumeler itip kalkmalar başlıyor. Ama ona gore tum suclu benim sussaymışım oyle zamanlarda hicbir sorun olmazmiş. Ama hepimiz insanız bir anımız bir anımıza tutmuyor her zaman herşeye susamiyoruz ani anlık tepkiler verebiliyoruz. Ve ona gore bu yaptığı şiddet değil onun şiddet kavramı tokat tekme yumruk. Ordan oraya alıp itme tutmayi şiddetten saymıyor. Bu tarz olayları yaşadığımız da ise sonradan gonul alma falan da yok cunku o haklı goruyor kendini ne bir ozur nede başka bişe yok 4 5 gun aynı evin icinde kus kalma sonrasında hic birsey olmamış gibi konuşma sureci. Ekonomik ozgurluğum yok gidecek bir yerim yok bana sahip cıkacak ailem yok. Durum bu şekilde. Ayda bir bazen iki defa bu tarz şeyler yaşıyoruz ailesinde babasının annesine yaptığını sonrasında annesinin ondan korkup onun hizasına girdiğini gormuş bence o yuzden bana da aynı şeyleri yaşatarak sindirmeye calışıyor beni ama benim o yapıda biri olmadığımı en başından beridir biliyodu. 3 yıl sevgililik doneminde tanıdı beni. 4 yılda evlilikte gormuş olmasına rağmen son iki yıldır bu şekilde davranıyor. Şimdi size sorum şu. Tup bebek tedavisine başlamistik bir ay ertelendi ohss oldu vucudum pkodan dolayı ertelendi bir ay. Simdi de tekrar başladık tedaviye iki haftadır ilaclar kullanıyorum cuma gunu kontrolum vardı. Bu sabah yine aynı şeyleri yaşattı bana. Bir yanım bosver gitme kontrole diyor. Bir yanımda o kadar ilac kullaniyosun gitmesen nasıl olacak vucuduna yazık değil mi diyor. O kadar kararsız ve caresiz hissediyorum ki kendimi anlatamam ne olursunuz bir fikir verin bana ne yapayım sizcee cok kotu durumdayım şuan bir fikre bir akıla ihtiyacım var