Merhaba arkadaşlar,
Ben 2014 yılından beri kadınlar kulubundeyim ve derdim evlat..
9 senelik evliyim bu zamana kadar 2 aşılama 2 tup bebek yaptırdık hic hamile kalmadım o duyguyu bilmiyorum. 36 yaşındayım birkac aya 37 olacağım tup bebeklerim de olumsuz olunca ozellere gittim 2 yere...Samsun medicana ankara bahceci..Ankara'daki bahcecideki Prof. Berfu hoca neredeyse bana kilolarımdan dolayı cok kızdı yani bu kiloları o bacaklar nasıl taşıyacak dedi bir sorun yok ama bu kiloda sana tedavi yapamam dedi o zaman 108 kiloydum tabii haklı ama insan cok da utanıyor yani..
Unv. de yıllarında kilo problemim yoktu sonra okul bitti atanamadım panik atak falan ilaclar sonra evlendim biraz verdim sonra sadece evdeki hayat umutsuzluk uzuntu tedaviler derken tatlı krizleri 81 ile evlendim ameliyat oncesi 114 kiloydum..
Astımım azdı hareket kısıldı dedim hamile kalsam bile ne ben ne de bebeğim sağlıklı olacak en son işte berfu hoca aha 40 a da az kalmış senin icin zaman cok daralıyor diyince de icime taş oturdu annemi kaybettim onun uzuntusunden ne diyeti ne sporu duşunebildim yerimde saydım 1 seneden fazla ve ben ve eşim oturduk karar verdim tup mideye hem oncelikle evlat hasretim icin hem de sağlığım da gidiyordu yaş da gidiyordu...Şimdi 6-7 ay gecsin diye bekleyeceğim...
Unv. hastanesindeki doktorlar kilo onemli değil diyor ooo senden daha kilolular hamile kaldı diyor ama yaş beden yapı aynı sonucu vermiyor ne yazık ki..
Hamile kalan arkadaşlardan duanızı bekliyorum..
Kilosu olan arkadaşlar da inşallah biraz kurtulabilir kilolarından bu derdi ALLAH duşmanıma vermesin ...ALLAH bu kadar bekletti hepimize tum isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah amin..
Şimdi 3. tup bebek icin moralolarak da kendimi hazırlamaya calışıyorum..
HAMİŞ OLDUĞUMDA HAMİLEYİM YAZACAĞIM GUNU BEKLİYORUM HEYECANLA...
TABİİ ALLAH HAYIR İLE SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALIP SAĞLICAKLA BUYUTMEYİ DE NASİP ETSİN BİZLERE İNŞALLAH AMİN..