Merhaba arkadaşlar.
Yine bir duşukle karşı karşıyayım. Gozlerim ağlamaktan kurbağa gozune donmuş bi şekilde yazıyorum. Onceki sureclerde hikayemi baya bayaaa uzun uzun anlattım. Şimdi ona bile takatim kalmadı. Nolur benim gibi yaşayanlar bana bi akıl fikir versin Allah rızası icin.
2,5 sene once ilk gebeliğim 6 haftalıkken ve hala kalbi atıyoken kanamayla duştu. Kurtaj oldum
2. gebelik yaklaşık 5 ay sonra 7 haftalıkken kalbi durduğunu gorduk ve yine kurtaj.
Genetik testlerimin hepsiii yapıldı bi sıkıntı yok. sadece kan pıhtılaşma testlerim bu şekilde.
Protrombin Heterezigot
MTHFR A1298C homozigot
PAI-1 4G 5G heterezigot
Sonrasnda 8 ay bekledikten sonra tekrar gebe kaldım ve 7 haftalık boş gebelik. ve kurtaj
4. gebelik kimyasal. sonrasında hashimato cıktı bu kadar stresin uzerine TSH icin ilac kullandım levitron duzgun seviyeye indi. Eşimin sperm testinde de sıkıntı yok hareketlilik biraz az o da stresten sigara kullanması yuzunden.
Şuanki 5. gebeliğim ki daha adet olmadan oğrendim sabah levitron oksopar 0,4mg oğleden sonra tok karnına prednol 8mg akşam coraspin attım. Oyle de cok umutluydum ki sonuc. 6+3 te bebeğin kalbinin durması.
Yarın Kurtaja alınıyorum tekrar. Nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum artık. Cıldırıyorum ya ağlamaktan. Doktor dur bi artık normal denetmicem genetik tup bebek yapıcaz sana diyo ama 7. haftayı goremiyorum bi turlu.
Doktorlarda kan pıhtılaşması yuzunden değildir 10 kadını cevirsek 7sinde bunlar gorunur diyo.
Genetik tup bebek yaptırıp tekrarlayan duşuklerde sonuc alan vardı lutfen bi icimi rahatlatsın yoksa kendime gelemiyorum.
tekrarlayan 5 duşuk sonrası genetik tup bebek yaptırıp sonuc alan varmı?
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- tekrarlayan 5 duşuk sonrası genetik tup bebek yaptırıp sonuc alan varmı?