Aşılama Pcos, Hafif Erkek İnfertilitesi, 22mm Yumurta 🤷🏼*♀️ Aşılama yapılacaktı hafta sonu olduğu icin yapılamadı Lutfen Yardımcı Olun
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Aşılama Pcos, Hafif Erkek İnfertilitesi, 22mm Yumurta 🤷🏼*♀️ Aşılama yapılacaktı hafta sonu olduğu icin yapılamadı Lutfen Yardımcı Olun
-
15-09-2022, 12:36:11Merhaba arkadaşlar, moralim cok bozuk lutfen yardımcı olun. Gecen ay tedaviye başladık. Duzensiz adet dongum var. Dokunmasam hic olmam. Pcos mevcut. Hsgde tuplerim acık cıktı. Eşimin spermi 100 milyon sadece ileri hareketliliği yuzde 10 muş. Doktor, kotu değil ama sende de yumurtlama bozukluğu var. Kendi kendine zor olur, dedi. Letu verdi. Yumurtam gec buyudu. Dun adetimin 17. Gunuydu 22 mm olmuş dedi. Gec buyuyuen yumurtaların kalitesi duşuk olurmuş. Bu durumu yaşayan varmı? Aslında aşılama yapardım ama hafta sonu sperm yıkama olmuyor dedi. Catlatma iğnesi de vermedi. Neden vermedi acaba? Biz kendi kendimize deneyelim dedik ama catladığını nasıl anlayacağız. O kadar ilac ictim bu ayı boş gecmek istemiyorum. Cok moralim bozuldu ozele gitseydik keşke. İşin kotusu vir sonraki ay da hafta sonuna geliyor. Boyle bir durum yaşayan var mı? Acaba dr neden catlatma iğnesi vermedi?