Merhaba,
Oyalanmalarla gecen cok zamanım oldu malesef. 2018 son aylarında cocuk duşunmeye başladık bir kac ay denedik olmayınca adet duzensizliğim de olduğu icin devlet hastanesinde kontrole gittim. adetimin 3. gunu kan verdim tsh haric kan değerlerim de bir sorun yoktu. Hipotiroid hastasıyım ilacını kullan duzene girer hamile kalırsın dedi ama tabi ki tsh duzene girmesine rağmen kalamadım.
4-5 ay sonra ozel bi hastanede kontrole gittim hic bir sorun olmadığını klomen kullanarak kalabileceğimi soyledi bi ay denedik olmadı olmayınca eşimden spermiyogram ve benden HSG istedi. eşimin testinde hic sorun yok. Hsg cekilene kadar 1-2 ay gecti tabi hsg de polip goruldu histeroskopi olmam gerektiği soylendi bi kac ay sonra da onu oldum polip alındı. Tabi bir sene gecmiş oldu boylece. Alındıktan sonra başka bir problem kalmadı 3 ay normal yolla deneyin olmazsa muayeneye gelin dedi. Tabi ki adet duzensizliğim sebebiyle 2 ay adet gormedim, gorduğum ayda hamilelik olmayınca daha fazla beklemenin anlamı yok diyerek yeniden doktoruma gitmeye başladım bu sefer 2-3 ay gonal f- ovitrelle kullanarak denedik olmadı doktorum olmazsa tup bebek demişti ama gittiğim hastanede yapılmıyordu. Kullandığım iğneler ilaclar ve psikolojik olarak cok yorulmuştum 1-2 ay dinlenmek istedim.
Sonra acıbadem hastanesiyle goruştum tanıdık yonlendirmesiyle. Doktorum problem olmadığını aşılamayla hamile kalabileceğimi soyledi merionel kullandım sonrası ovitrelle ve aşılama yapıldı ve kimyasal gebelik. HUSRAN.. Ama doktorum bu iyi biRşey hamile kalabildiğini gosteriyor tedaviye nasıl devam etmek istediğimi bana bıraktı aşılamayla yeniden kalabilrsin istersen de tup bebek dedi. Bizde nasıl olsa kalabiliyormuşum yine aşılama dedik ama sonuc yine NEGATİF. Bu surecte hic kan tahlili yaptırmadım istemedi doktor. Bukadar zaman icinde hic amh değerime bakılmadı ama hangi doktora gittiysem ultrasonla muayenede rahim durmumun iyi olduğu yumurtalarımın iyi olduğu soylendi. Boylece 2. senemizde gecti ve Tek care tup bebek kalmıştı artık.
Birkac ay ara verdikten sonra doktor arayışına girdim sosyal medyada ve diğer medyalarda hep Cem Celik on plana cıkıyordu ama fiyatlarınında yuksek olduğu ve yoğunluğu sebebiyle en az 2 ay sonrasına randevu var sizlere danışmak istedim. Bu surecte oğrendim ki eğer rapor alabilirsem indirim yapılıyormuş. Zeynep kamile gittim rapor almak icin tum şartları sağlıyordum evrakları hazırlamaya başladım tahliller falan yapıldı 2 başarısız aşılamam vardı ancak yaptırdığım hastanenin sigortayla anlaşması olmadığı icin maalesef rapor alamadığımı rapor almak istiyorsam yeniden o hastanede aşılama denemem gerektiğini oğrendim. Yine bana HUSRAN. Hic bir şey yolunda gitmiyor surec cok yorucu. Ortada belli bir sebep yok ve olmuyor ŞİMDİ SORUM ŞU Kİ ; Cem Celik'ten memnun olanlar ve zeynep kamilde tup bebek yaptıran var mıdır?
Tup bebek surecim/ zeynep kamil hastanesi-cem celik tup bebek?
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup bebek surecim/ zeynep kamil hastanesi-cem celik tup bebek?