merhaba kızlar benim sizlere aşılama hakkında birşeyler danışmam gerek. ben jinekolojik olarak gerekli kontrolleri oldum herhangi bir sorun yok denildi. eşimde sperm sayısı duşuk cıktı (6 milyon) ve morfoloji duşuk (%3). doktor 3 ay kullanması icin eşime proxeed plus verdi. şu an 2 ay 15 gundur kullanıyor yani 5. kutusu yeni bitti. 3 ay dolduktan sonra eğer olmazsa aşılama yapılmalı dedi. biz proxeed yanında incir tuketiyoruz zeytinyağında bekletilmiş olarak. 3 ayın dolmasına 15 gun kaldı benim reglime ise 9 gun var herhangi bir gebelik belirtim yok ben yine olmadığını duşunuyorum. eşim bu hafta perşembe cuma gibi spermyogram yaptırmayı duşunuyor. sonuc yine duşuk cıkarsa sizce aşılama olmalı mıyım? aşılama hakkında hic bir bilgim yok onemli noktaları nelerdir?tavsiyeniz nelerdir? bu tedavi nasıl yapılıyor ne zaman başlanıyor sonrası nasıl bir surec bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi? bize bunu oneren devlet hastanesi sizce başka yerlere danışmalı mıyız yada devlette bu konuda hizmet nasıl oluyor ?