Biraz uzun uzun olacak baştan soyleyeyim
Cunku kimseye anlatamamak en zor olanı ve karşında seni anlaya bilen ve aynı şeyleri yaşayan bir topluluk var
6 yıllık evliyim ve bir kere hamile kaldım hayatımın en zor gunuydu kalbinin durduğunu oğrendiğim an ondan ayrılmak kendimden ayrilmak gibiydi ve bir daha hic aynı kişi olamadım uzunca bir sure cocuk istemekten korktum aynı şeyi tekrar yaşamak istemedim belki ama sonra dedim ki bunu yapalım ve bu sefer de olmadı neyi bekliyordum ki hayatımdaki hic birşey kolay olmadı bu kolay mı olacak dedim ve doktorların yolunu tuttuk referansla İzmir dokuz Eylul universitesi tup bebek merkezi ne gittik ve bir yolculuk başladı doktorumuz Recep emre Okyay cok (memnunuz şu ana kadar tedavimiz devam etmekte) rahim filmi tum tahliller herşey oldu ve nedensiz olduğunu oğredik yani bir teşhis konulmadı ilk aşılama sorunsuzdu iğneler dakikası dakikasında aşılama gununde hic bir stres belirtisi yok ki gule oynaya gidiyorum doktora aşılamadan sonra kendimi o kadar iyi hissettim ki 10. Gun test yaptım ve silik bir cizgi dunya benim oldu ama 4 gun sonra kan verim ve hamile değilim dediğim gibi ne kolay olduki buda olmayacak aradan gecti 2 ay 2. Aşılama ve şansım ilkine gore daha yuksek iğneler devam etti ama yumurtalar istenilen gibi değil bu sefer ve cok az bir doz arttırdık ne mi oldu bir suru yumurta oldu ve doktorum yanıma gelip bu şekilde aşılama olamayacağını soyledi bende ne yapabiliriz peki dedim oda yumurtaları toplarız ama hepsi boş cıka bilir dedi ben emindim kendimden ve toplayalım o zaman tup bebeğe gecelim dedim ve toplama kararı aldık tam 6 yumurta 4 dollendi ama ben nasılım evde icim sıkıldı birine birşeymi oldu yok bir urperdim cocuklar nasıl aceba yani daha oluşmadan dertlerine duştum ama doğru cıktı bu sıkıntı 4 yumurtadan bizimle kalan bir tane oldu ve onuda dondurma kararı aldım cunku gucum tukendi bu ay normalde onu cozdurecektim ama elim telefona gitmedi ben bunu nasıl yapacağım die duşunuyorum surekli daha fazla olumsuzluk olamaz derken hep bir olumsuzluk oldu tabiki hayırlısı olsun kısacası bunu buraya yazıyorum hic birşey yolunda gitmeye bilir herşey alt ust olabilir ama tek atımlık kurşun bile kalsa elinizde o sizin ve inanın o kurşun su an olduğu yerde bile beni rahatlatıyor bana umut veriyor gelecek icin huzurlu olamamı sağlıyor cok istediğim bir şey var ve o beni bekliyor bu yolda yanlız gucsuz ve yetersiz hissettiğinizi biliyorum cunku bende oyle hissediyorum ama bu oyle değil
Aşılama Aşılamada en kotu ne olabilir 🙏
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Aşılama Aşılamada en kotu ne olabilir 🙏