Merhaba kızlar iki bucuk senelik evliyim ilk gebeliğim boş gebelik oldu ikinci gebeliğimde kalbi durdu bebeğimin ondan sonra genetik test yaptırdık sadece ikigenimde pıhtılaşma cıktı doktorum risksiz ama gebe kalınca iğne kullanirsin dedi hatta eşim de sperm testi DNA hasarı testi hepsinden yaptı bı sorun cıkmadı onda biraz ara verdik kurtajdan sonra uc ay kadar 3.defa gebe kaldım ama kimyasal oldu gecen haziran ayında sonra Eylul ayı sonu gibi tekrar kimyasal bıde bu hafta kimyasal yaşadım kimyasallarımda 3 etti toplamda 5 kayıp yani kimyasalida sayarsak.doktor biseyin yok diyor rahim filmine gerek yok diyor tuplerin acık olmasa dollenme olmaz diyor.buralarda gezinirken gec yumurtlama olması kimyasala sebebiyet veriyomus dediler ne kadar doğru bilmiyorum ama ben hep gec
Yumurtlama goruyorum son bir senedir ovalusyon takibi yapıyorum adetlerim bana gore duzensizdi ki doktorum bu senin duzenin diyor 33 35 gunde bir adet oluyorum ama olurum mutlaka yani yumurta kalitesi icin de yapmadığım kalmadı anlam veremiyorum...Sizce sebep bu mu?Yaza kadar sağlıklı gebeliğim olmazsa tup duşunmeye basladik
Sonumuz tup bebeğe doğru gidiyor galiba🙄
Tüp Bebek0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Sonumuz tup bebeğe doğru gidiyor galiba🙄