Biz 2021 Eylul ayında aşılama ile işleme başladık. İlki tutmadı Kasım ayında ikinciyi yaptırdık oda tutmadı. Doktorumun ismini yazmak istemiyorum ben elektrik alamadım belki başkalarına yanlış bilgi veririm gerek yok.
Sonra tavsiye uzerine Aralık ayında Guclu Kaleağası ile goruşmeye başladık. Aşılama yuzunden biraz dinlenmem gerektiğini soyledi. Şubat ayında hastalandığım zaman kendisine tekrar gittik.
Hastalığımın 3. Gunu gittik. Bize gonal f 900 (225 mg yaptık) ve meriafert 150 verdi. 3 gun kullandıktan sonra tekrar gittik. Gelişimin iyi olduğunu ama rahmimin direnc gosterdiğini soyledi 3 gun daha devam ettik. 3 gun sonunda (gecen perşembe gunu) yumurtalarımın geliştiğini 2 gun sonra toplama işlemi yapacağını soyledi. Orada tahliller yaptık hem ben hem eşim (hormon tahlilleri) Perşembe gonal f ten 225 yeniden yaptık. Diğerini bıraktık. Cuma boş gecti. Cumartesi gunu yumurta toplama işlemi icin hastaneye gittik.
Ota Jinemed hastanesinde yapıldı işlem.
Sabah 8de gittik. Once kan aldılar. Sonra yukarı odaya gectim ben. Orası kadınların olduğu bir bolge olduğu icin eşimi almadılar. Koğuş sistemi ama perde ile ayrılmış yatak bolgeleri. Gayet temiz guzel bir ortamdı.
Hemşireler de cok tatlıydı. Benimle cok guzel ilgilendiler.
Ustumu değiştirdim hastane kıyafetlerini giydim. Sedyeyle ameliyathaneye cıkardılar beni. Orada da o kadar tatlı sevecen insanlar vardı ki inanamadım.
Sedyeden kendim ameliyat masasına gectim. Zaten damar yolumu acmışlardı hemen yatıştırıcı ilac verdiler. Sonra doktor kontrol yaptı devam edebiliriz dedi. Evet uyutuyoruz dediler. Ben de icimden bir dua okuyayım dedim ama bismillahirrahmanırrahimi bitiremedim bile. Sonra ismimi soylediler hadi uyan dediler baktım odadayım. Kendi sedyeme nasıl gectim nasıl geldim hic hatırlamıyorum

Yarım saat falan uyku mahmurluğunu atamadım ama sonra gecti. Bir saat sonra falan cıktık hastaneden. Eve geldik ben hemen uyudum. Başımın donmesi akşama kadar surdu. Biraz da baş ağrısı oldu. Karnımda da boyle hafif sanki regl olmuşum gibi bir ağrı ama asla rahatsız etmeyen.
Şimdi dollenmenin sonucunu bekliyoruz.
Bugun pazar diye beni aramadılar yarın arayacaklarmış. Dollenme sorunsuzsa eğer salı transfer işlemi yapılacakmış. Gelişmeleri tekrar yazacağım.
Bugun kandil, rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.
Sevgiler.