Kısaca Şoyle Anlatmak istiyorum. Eşimin morfolojisi duşuktu. Sperm Hareketliliğide duşuktu. Cok korktuk. Surekli bu forumda idik. Eşime 3 ay boyunca kullanacağı bir vitamin verdi doktor. Ama Sperm değerleri pek değişmedi. Değerlerin duşuk olması sizi korkutmasın. 100 spermden 10 tanesi iyi olması sizin hamile kalmayacağınız anlamına gelmez. Sadece zaman uzar. Şans işi yani. Yuzdelik oranlar bunlar. Sperm varsa olur hayırlısıyla. 100 tane den 25 inin iyi olması tabiki daha iyi ama 10 tane si de iyi olabilir. Biz uğraştık. Eşim keciboynuzu pekmezi yedi. Cinsel gucu de cok fena arttı o pekmez sayesinde. Ama değerleri pek de değişmedi. Artık tup bebek yapmaya karar vermiştik. Doktorumuza giderken halam vefat ettik geri donduk. 1 hafta sonra gittik. Ben yumurtlamışım zannetmiştim. Meğerse yumurtlamamışım. Doktorumuz ultrasonda fark etti. Ben o kadar sure telefondaki uygulama dan takip ediyordum yumurtlamamı. Yanlışmış. Yumurtlama zamanınızı iyi takip edin. Belinizin sağlığına da dikkat edin
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.