Lutfen birbirimize umut olalım ben 1.5 yıllık evliyim hic korunma yaşamadık başından itibaren bebek istedik ilk 2 ay olmayınca doktora gorunduk doktor herşey normal dedi ben 5 ay ovulasyon testi kullandım yumurtlamayı ve catladığını gordum ancak gebelik olmadı en son 9. Ayımda ozele gittik eşim sperm testi yaptırdı temiz cıktı bende de hemen klomene başlatıldı ilk ay 3 yumurtam gelişti ve 2 tanesi 20 mm di diğeride 18 di catlatma iğnesi ovitrella vurundum ama o ayda olmadı 2. Ayda da klomen kullandım yine 3 yumurtam gelişti bu seferde biri catlamadı ve o ayda adet oldum bir ay ara verildi ilac kullanmadım sonra ki ayda rahim filmi cekildim oda temiz cıktı tupler acıktı tekrar klomene başlatıldı 2 ay daha kullandım yine olmadı son olarak da gecen ay femare verdi onu kullandım ancak bugun yine adet oldum ne yapmalıyım bilmiyorum benim gibi olan varmı https://forumla.net/ aktardan cakşır koku suyu, civan percemi aldık kullandım eşimde kullandı yine olmadı Meryem ana otunu kullandım uzerimde taşıdım yine olmadı cektiğim zikirleri duaları namazları soylemiyorum bile ben inanıyorum rabbime sonsuz bir gun olacak veren de o alanda ama bazen bazı aylar cok ağlıyorum ve galiba bu aydan sonra doktora gitmeyi bırakacağım cunku aşılamayı onermiyor sperm sorunu olanlara oneriliyormuş ve coğu doktor da aşılamayı onermez dedi ona harcayacağınız ucreti tup bebeğe harcayın ama bence bekleyin biraz daha dedi artık ne yapacağımı bilmiyorum Allahtan başka cıkış yolum yok birbirimize umut olalım yardımcı olalım vesile olalım