Merhabalar arkadaşlar. 33 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıldır korunmadığımız halde bebek sahibi olamıyoruz. Tamam biliyorum herşeyin bir vakti saati var ancak bu sitede bulunduğum zaman icerisinde gordum ki, yaşı genc olan arkadaşlar korunmayı bıraktıktan 2-3 bilemedin 5-6 ay sonra hamiş kalıveriyorlar. Oysa benim gibi yok kariye yok o yok bu derken gec kalanlar doktordan doktora koştukları halde bir sonuc alamıyorlar. Elbette istisnalar vardır. İstedim ki bu durumu benim gibi yaşayan arkadaşlar da varsa birlikte dertleşelim, cozumler uretelim, bildiklerimizi, işe yarayan yontemleri paylaşalım. Sadece 30'lu yaşlarda olanlar değil, herkes katılabilir sohbetimize. Ben gecen ay 1. aşılamamı yaptırdım. Bu ay dinlenmedeyim. Aklımdayken soyleyeyim listelerden hoşlanmamaya başladım. Listedeki herkes hamiş kalıp da kabak ciceği gibi ortada ismimin yazmasından uzuntu duyuyorum. Birbirimize dualar edelim, tavsiyelerde bulunalım ama lutfen hep sevgiyle yaklaşalım cunku sizi bilmem ama benim sinirlerim felaket yıprandı. Olmadık şeylere zırlayıp duruyorum. Neyse uzatmayayım. Şimdiden herkese hoşgeldiniz diyeyim...