Merhaba kızlar
28 Ocakta tek embriyo beşinci gunluk blast kaliteli bir embriyo transferi oldum doktor iki transfer yapacaktı ama benim rahim kalp şeklinde ustten basık olduğu icin iki taneyi goze alamadım tek transfer yapıldı
İlk beş gun hicbir belirti yaşamadım altıncı gun kasık ağrılarım başladı erken gebelik testi yaptım negatif
Ağrılarım devam etti 10.gun tekrar gebelik testi yaptım silik cizgi cıkmıştı hemen kan vermeye gittim değerim 48 cikti duşuk bir değerdi
12.gun aynı yerde tekrar test verdim 64 cıktı katlamamis ve artık azdı
14.gun kahverengi lekelenme olmuştu sabah uyandığımda doktor oksapari hemen kes dedi aynı yerde tekrar test verdim 67 cikti bu sefer iyice korktum doktorum uc secenek var dedi belki duzelebilir duşuk ihtimal belki duşuk yaparsın cok buyuk olasılık dış gebelik geciriyorsun dedi tabiki korktum
15.gun yani dun farklı bir hastahane denemek istedim ordada sonucum 82 cıktı sanırım artık umutlarımı yitirmeye başladım doktorum en sondaki yerden beta vermeye devam edelim dedi şiddetli ağrı bayılma halı olursa direk acile git dedi şimdi ben ne yaşıyorum korkuyorum aranızda bu durumları yaşayan var mi
Dış Gebelik
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Dış Gebelik