Kimyasal gebelik sonrası boş gebelikle sonuclanan bir tup bebek macerası ve devamında yaşanan bir dış gebelik…
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Kimyasal gebelik sonrası boş gebelikle sonuclanan bir tup bebek macerası ve devamında yaşanan bir dış gebelik…
-
15-09-2022, 11:55:27Aslında 2019dan beri yani ilk gebeliğim kimyasal gebelik olarak duşukle sonuclandığından beri takip ediyorum forumları ve yorumları. Yanlız olmadığımı bilmek guc veriyodu sanırım. Uzerine 2021 yılında tup bebek denememiz oldu ve kalp atışı oluşmadan boş gebelik teşhisi konularak kurtaj oldum. Şimdi de uzerine tam doğal yoldan hamile kaldım diye sevinirken dış gebelik cıktı ve az once methotrexate iğnemi oldum ve ilk defa buraya okumaya değil yazmaya geldim. Acısını paylaşabilen biri olamadım hic, kendi kendimi kaldırırım genelde duştuğumde de. Bu sefer cok yorulduğumu hissettim ama… Sanki elimde bir checklist varmışta uzerinde ‘bir kadın kac tur sağlıksız gebelik geliştirebilir ’ listesi var ve ben de tek tek check atıyorum her seferinde… neyse hepimize gecmişler olsun vucutta ki iyileşiyor da ruhumuzdaki yaralarımız da cabucak iyileşşin dilerim. Benzer şeyleri yaşayan ama benim gibi konuşmayı da sevmeyen tum kadınlara kocaman sarılıyorum.